Αρχική
Ποιοί Είμαστε
Ταχύτατη Πώληση
Επικοινωνία

Ποιοί είμαστε

Η Welchome-real estate ιδρύθηκε το 1997 από το Κωνσταντίνο Χρ. Ντάγια και έκτοτε λειτουργεί ανελλιπώς και με μεγάλη επιτυχία.

Το γραφείο μας ασχολείται με αγοραπωλησίες ιδιόκτητων ακινήτων που καλύπτουν είτε στεγαστικές είτε επιχειρηματικές ανάγκες, κατασκευές οικιστικών κτηρίων, μίσθωση και διαχείριση ακίνητης περιουσίας.

Το γραφείο μας διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε όλες τις εκφάνσεις του real estate. Όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται άριστα, με ιδιώτες μηχανικούς – τραπεζικά ιδρύματα, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες, γραφεία ανακαινίσεων και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες επιμορφωτικά σεμινάρια με θέματα εκτιμήσεως ακίνητων, δικαίου πολυκατοικίας και οροφοκτησίας, διαμόρφωσης και διακόσμηση κατοικίας κ.α.

Το γραφείο μας ειδικεύεται στη διευθέτηση αγοραπωλησιών που λόγω των ιδιαιτεροτήτων των ακινήτων παρουσιάζουν δυσκολίες στο χειρισμό τους, ιδίως στη σχέση τους προς τις Δ.Ο.Υ, πολεοδομίες, υποθηκοφυλακεία/ κτηματολογικά γραφεία, δήμους κλπ.


Κωνσταντίνος Χρ. Ντάγιας


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, σύμφωνα με τον νόμο 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Μοναδική περίπτωση αναδημοσίευσης του παρόντος με την συγκατάθεση του εκδότη και την αναφορά της welchome σαν αναφερόμενος ιστότοπος με url.